Kalmár Alíz országos bajnoki ezüstérme Eb-részvételt ért

Huuuh.... Hát elég nehéz ezt most leírni... Látomás szerű... (2)

CXXII. Úszó Országos Bajnokság

FRISSÍTÉS! Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. tájékoztató

Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Sportiskola szakosztályai

Csapatbajnokságot nyertek a SzoSI serdülő tornászai

A serdülő I. osztályú lánytornászok csapatbajnokságának második fordulója után kihirdették az előírt országos bajnokság végeredményét. A győzelmet a Szombathelyi Sportiskola (SzoSI) együttese szerezte meg.

Az I. osztályú serdülő-csapatbajnokság első, áprilisi fordulóját 1,5 pontos hátránnyal a második helyen zárta a Szombathelyi Sportiskola együttese a Dunaújvárosi KSE mögött. A májusi második, szintén előírt gyakorlatokkal megrendezett forduló sokkal jobban sikerült Csillag Tünde és Hüll Tamás tanítványai számára, több mint tíz ponttal többet gyűjtöttek.

Nagy fölénnyel nyerték meg az ezúttal is kilenc csapat részvételével megrendezett versenyt – 160,1 ponttal szerezték meg az első helyet, most a Veszprém lett a második (155,6) és a Dunaújváros (152,5) a harmadik. A szombathelyiek ugráson a második legtöbb pontot szerezték, felemás korláton a legjobbnak bizonyultak, gerendán harmadikok, talajon ötödikek lettek.

A két forduló összesítése alapján kihirdették az előírt országos bajnokság végeredményét: a bajnoki címet a Szombathelyi Sportiskola Barcsánics Viola, Kocsis Kora, Kovács Regina, Molnár Georgina és Rajnai Regina alkotta együttese nyerte el 309,90 ponttal, a második helyen a Dunaújváros végzett 303,8, a harmadikon a Veszprém 303,40 ponttal. Egyéni összetettben Rajnai Regina lett a legeredményesebb SzoSI-s tornász, a második fordulóban az élen zárt 55,0 ponttal, az ob-összesítésben 104,50-dal a negyedik helyen végzett.

Az edzők nagyon örülnek az eddigi eredményeknek, de figyelmeztetnek, hogy a sorozatnak még nincs vége. A csapatbajnokságnak lesz két szabadon választott gyakorlatokkal rendezendő fordulója is októberben, illetve novemberben. „Ha a helyezésünket meg akarjuk tartani, akkor növelnünk kell a lányok egyéni gyakorlatainak kiinduló pontszámait, és kivitelben is sokat kell fejlődniük” – mondják.

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok