Sportiskola szakosztályai

Röplabda Serdülő bajnokság

Serdülő korú röplabdásainknak is elkezdődött az idény U17-es csapatunk a 2021/2022-es szezonban első ízben Dunaújvárosban szerepelt. Három mérkőzés várt tanítványainkra. Mafc-Nikola Tesla, DSE Röplabda Akadémia és MTK Budapest ellen játszottunk.
Az első mérkőzést megilletődötten kezdünk. Az ellenfél erős nyitásaira a szett első részében nem tudtunk megfelelően reagálni, agresszív játékukkal megleptek minket. Nagy örömünkre a tetemes hátrányt sikerült ledolgozni és a mérkőzés végére izgalmas végjátékban sikerült győzedelmeskedni. (0-3)
Rövid pihenő után két mérkőzés következett egymás után. A DSE Röplabda Akadémia ellen már teljesen más volt a játék képe. Nagyon magabiztos játékkal nyertük meg a találkozót. A hazaiak nem tanúsítottak túlzottan nagy ellenállást, kevesebb mint egy óra alatt sikerült lezárni a meccset. (0-3)
Az MTK elleni első szett is izgalmasan alakult. Kiélezett küzdelemben a jobb szerváinkkal előnyt szereztünk. A további játékrészben már látszott a két csapat közötti különbség. A mérkőzést 0-3-ra nyertük meg. Szimpatikus, jól szervezett csapat az MTK, sok fiatal játékossal.
Bedőcs Gergely (edző): Nagy öröm számomra a szép bajnoki kezdés. Zsebben van három győzelem! Célunk, hogy döntőt játszunk ebben a korosztályban is. Az eredmény mellett nagyon boldoggá tesz, hogy négy 2008-as születésű gyermek is pályára tudott lépni. Közülük főszerepet vállalt Vörös Petra feladó es Némethy Száva libero poszton. Gratulálok a lányoknak, nagy dicséret jár mindegyiküknek!

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok