Sportiskola szakosztályai

Szombathelyi U13 Felkészülési Kupa

2021.09. 25-én, szombaton felkészülési tornát rendeztünk U13-as csapatok részére. A mini kupára 6 sportegyesület 10 csapata nevezett. Résztvevők: Újpest SC (1 csapat), Vasas SC (2 csapat), Tatabánya (2 csapat), Balatonfüred Röplabda Akadémia (1 csapat), NYBRSE Gyenesdiás (1 csapat), Szombathelyi Sportiskola (3 csapat).
A verseny lebonyolítása 5 fős csoportban zajlott. Két pályán párhuzamosan folytak a mérkőzések, melyeket 1db - 25-ös szettig játszottak. A csoportköröket követően keresztjátékkal dőltek el a végleges helyezések.
Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola 3 csapattal vett részt a tornán. SZOSI I. célja a dobogós helyezés elérése volt. A lányok magabiztos játékkal, veretlenül jutottak a döntőbe. Szoros csatában, szép játékkal legyőzték a VASAS SC csapatát, megszerezve ezzel a tornagyőzelmet. Az elmúlt hetek edzésmunkája főként a nyitásfogadásokban és mezőnymunkában mutatkozott meg. A pontos játék megalapozta a sikeres támadásokat. Fantasztikusan küzdöttek, összeszedetten játszottak. Gratulálunk a lányoknak a torna győzelemhez!
Molnár Míra (4), Rudolf Dorina (17), Polákovics Aida (2), Novák Amira (11), Horváth Emma (3)
Edzők: Simonné Csemba Ágnes, Ékes Erika
SZOSI II. és III. számú csapatok életük első röplabda mérkőzéseiket játszották aznap. Számukra a torna kicsit döcögősen indult. Megszeppenten kezdtek, de meccsről meccsre egyre bátrabban, pontosabban játszottak és ügyesen alkalmazták az edzésen tanultakat. Minden dicséret megilleti a lányokat! Sok munka vár még rájuk, de jó úton haladnak.
Nagyon jó hangulatú, izgalmas mérkőzéseket láthattunk. Nemcsak az éppen pihenő tanítványaink szurkoltak önfeledten az épp pályán lévőknek, de nagy örömünkre ismét a szülőkkel együtt szoríthattunk a lányoknak.
Köszönjük mindenkinek a részvételt, a szervezőknek a lebonyolítást, az edzőknek a felkészítést!

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok