FELHÍVÁS!!!

Published: november 09, 2021

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Published: december 20, 2021

Sportiskola szakosztályai

ÚSZÁS- Egy hétvége, két verseny és két korosztályos országos csúcs

 A Sportiskola úszó szakosztálya két helyszínen is képviselte magát, hisz a legkisebbek Győrött, míg a nagyobbak Baján vettek részt és mérették meg magukat.
A győri csoportot 22 versenyző képviselte, Szabó Tamás és Arany Dániel vezetésével. A két csoport fiatal versenyzői nagyon jól alkalmazkodtak a verseny hangulatához, és többen is egyéni csúccsal, érmekkel térhettek haza. A „szárnybontogatás” sikeresnek mondható, reméljük minél több versenyen szurkolhatunk nekik a jövőben! Kiemelkedtek a csoportból: Schmolcz Péter, Kiss Benedek, Vincze Máté.
A „Halászlé Kupán” résztvevő csapatot 14 versenyző képviselte, akik az egész év és szezon során bizonyították, hogy a hétköznapi munkájukkal megérdemelten utaztak el Bajára. Erre eredményeikkel sem cáfoltak rá, hiszen nagyon jól alkalmazkodtak a 25m-es „rövidpályás” medencéhez, amit mi sem bizonyít jobban, hogy csak úgy záporoztak a jobbnál jobb úszások és egyéni csúcsok. Az érmes helyezések mellett a pontszerző helyeknek is köszönhetően szakosztályunk a 3. helyen végzett az összesített pontversenyben, az Újpest és a házigazdák mögött.

Külön öröm, hogy Bozsodi Máté 50m és 100m hátúszásban új rövidpályás évjáratos (11 évesek) országos csúcsot úszott! Ebben az eredményben a teljes szakosztály munkája benne van, így az elismerés az edzői stábot, a csapat tagokat és szülőket is illeti, hiszen nem kis teljesítmény a korosztályban valakinek csúcstartók közé kerülnie! Bár még hosszú az út, ami előttünk áll, de kimondottan jó az irány. Bízunk benne, hogy az év utolsó versenyére ez a hétvége mindenkit még céltudatosabbá tesz, és Kaposváron is hasonló eredményeknek örülhetünk majd!

uszas baja2

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok