Bajnoki cím a röplabdásoknál!!

Published: május 13, 2022

Figyelem Bankszámlaszám változás!

Published: március 10, 2022

Idegenbeli siker a rájátszásban (Kosárlabda)

Published: február 24, 2022

FELHÍVÁS!!!

Published: november 09, 2021

Sportiskola szakosztályai

Úszó szakosztály - Veszprémi felkészülési verseny 2022.04.30.

 A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nkft. úszószakosztályát mind a 6 csoportja képviselte a hétvégi versenyen. Több mint 60 versenyzővel, egészen az óvodás korosztálytól a serdülőkig kipróbálhatták magukat sportolóink. Sokaknak ez volt az első versenye, de voltak olyan versenyzők is, akik már sokadig megmérettetésen vehettek részt.
Szakosztályunk összesen 11 arany, 19 ezüst és 16 bronzérmet szerzett.


Edzői értékelések:

Budavári István vezetőedző:
Többen újabb egyéni csúcsot úsztak és előre léptek a ranglistán. Elérhető közelségbe került a dobogó, és Papp Kristófnak ezzel együtt az EYOF serdülő olimpia!

Kassai Gergely:
Az én csoportomat három gyermek képviselte: Desits Dávid, Gergely Ármin, Derevyanko Artyom. Mindhárman 50 gyors és 50 háton indultak. Mindenki teljesítménye kiemelkedő volt, hiszen az első verseny volt életükben! Artyom teljesítményét még pluszban egy bronz érem is koronázta. Mindhárman megkezdték az utat az úszóvá váláshoz.

Major Dóra:
Csoportomból 7 kis úszóval képviseltettük magunkat a szombati versenyen. A kezdeti izgulás ellenére mindenki kihozta magából a maximumot. Nagyon büszke vagyok mindegyikükre! Öröm volt látni, hogy a versenydrukk ellenére mennyire fegyelmezetten és bátran úsztak. Ennek eredményeképp 4 gyermek éremmel térhetett haza. Mindenkinek jó felkészülést kívánok a következő versenyre, és nagyon várom, hogy lássuk mennyit fejlődnek a köztes időben.


Csóka Dóra:
A csoportomból 8-an indultak 50m háton és 50m gyorson, ketten pedig 50m mellen is próbára tettek magukat. Az élmény hatalmas volt számukra, ugyanis páran az első versenyüket élhették át. Nagyon büszke vagyok rájuk!


Tejes Péter:
Idősebb "cápa és gyermek" korosztályt képviselő csoportnak ez úgynevezett felmérő verseny volt a soproni edzőtábor után, és egy jó kiindulási alap az utolsó felkészülési időszakra a korosztályos bajnokságok előtt. A sok úszott szám ellenére már most érezhető volt a kemény munka gyümölcse, hiszen születtek egyéni csúcsok, és újabb OB szintidővel rendelkező versenyzőt üdvözölhetünk Boros Gergő személyében. Az újonnan alakult és április elején átvett fiatal  utánpótlás csoportnak ez volt az első versenye az irányításom alatt. Bár még nagyon sokat kell tanulniuk, de már most megmutatták akaratukat és azt, hogy készen állnak nagyobb sikerek elérésére!

Gratulálunk! Hajrá SZOSI!

Oldalainkat 51 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok