Ügyességi csapatbajnokság Székesfehérváron (U16 leány)

Published: október 05, 2022

54. Nemzetközi Diákjátékok az angliai Coventryben

Published: augusztus 17, 2022

Bajnoki cím a röplabdásoknál!!

Published: május 13, 2022

Idegenbeli siker a rájátszásban (Kosárlabda)

Published: február 24, 2022

Sportiskola szakosztályai

Asztalitenisz - OROSHÁZA

JÁTSZMA VESZTESÉG NÉLKÜL NYERT SERDÜLŐ RANGLISTAVERSENYT HÉTVÉGÉN A POÓR BALÁZS-GERGELY MÁRK PÁROS.

 

Az év utolsó arany fokozatú ranglistaversenyét - hagyományosan - Orosházán rendezték az újonc és serdülő korosztály számára. A SZAK- Sportiskola fiataljai ezúttal is szép eredményekkel örvendeztettek meg bennünket.

A legfényesebb érmet Gergely Márk és Poór Balázs szerezte, serdülő (U15) párosban. Az első helyen kiemelt kettősünk esélyeshez méltón győzte le minden ellenfelét, ráadásul szettveszteség nélkül. A két válogatott fiú rendkívül összeszokottan játssza a párost, szegedi ellenfeleket (Kasa-Kókai) győztek le a döntőben.

Poór Balázs serdülő egyéniben is dobogóra állhatott. A 3. helyen kiemelt játékosunk magabiztosan jutott a legjobb 4 közé, ahol a későbbi győztes Lei Balázstól (Soltvadkert) kapott ki. Ugyan ebben a számban Gergely Márk a negyeddöntőig jutott, ami a kiemelési helyének megfelelő. A még csak 12 éves Márk ezúttal nem indult saját korosztályában, csak a 15 évesek között. Csakúgy, mint Szarka Gábor (13), aki a selejtezőből indulva a 16 közé jutásért esett ki esélyesebb ellenféllel szemben.

Nem csak fiú képviselték azonban a SZAK-Sportiskolát. Két leány versenyzőt - Vass Borbálát és Bécsi Noémit - neveztük a két újonc számba. (Noéminek sajnos sérülés miatt fel kellett adni a versenyt.) Vass Bori saját korosztályában (U11) simán került a legjobb 8 közé, ahol a későbbi győztes Fegyver Zsófia ejtette ki. A sors a nagyobbik újonc számban, az U13-ban is Fegyver Zsófiával hozta össze Borit, a főtábla első fordulójában. Annak ellenére, hogy 1-3 és 0-3 lett a két összecsapás végeredménye, 10 éves versenyzőnk minden dicséretet megérdemel.

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 580 6506 (8:00 - 16:00)
  •        +36 94 799 410 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok