Sportiskola szakosztályai

Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Tisztelt Sportolók, Szülők, Kollégák!

Magyarország Miniszterelnökének bejelentéseit követően, az eddigi, Sportági Szakszövetségek és szolgáltatók reakcióival egyetértésben, a vírus terjedése elleni védekezés elősegítése érdekében, összhangban az előzőekkel kommunikáltakkal, aszerint határoztunk, hogy

  2020. március 16-től valamennyi edzés felfüggesztésre kerül.

A felfüggesztés a jelenlegi helyzet alapján visszavonásig értendő!

A hazai és nemzetközi járványügyi szakemberek tájékoztatása szerint a közösségi érintkezés korlátozása segíti a koronavírus terjedésében való védekezést, ezért a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. nevében a szakosztályok és a szakosztályi edzők, szakemberek számára nem engdélyezzük az edzések megtartását sem zárt-, sem nyitott térben!

Várhatóan jelen intézkedést le fogják követni a Sportági Szakszövetségek rendelkezési is, így a bajnokságok teljes egészében felfüggesztésre, vagy elhalasztásra, lezárásra fognak kerülni.

Több szakosztályban már a fentiek alapján elrendelték az edzéslátogatások ideiglenes felfüggesztését.

A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. keretein belül sportoló gyermekek, ifjú sportolók, kiemelkedő versenyzők, sportszakemberek, kollégák és az előbb felsoroltak családtagjai egészségének megőrzése és védelme érdekében mindent meg fogunk tenni, így jelen intézkedés is ezt a célt szolgálja!

A jelenlegi helyzet komolyságára való tekintettel kérünk minden Tisztelt Szakosztályvezetőt, hogy a szakosztályába tartozó szakembereket haladéktalanul értesítse a megszületett döntésről, valamint kérjük, hogy a csoportokban edző sportolóink szüleit, gondviselőit is tájékoztassák!

További tájékoztatásig,

sportbaráti üdvözlettel:

   Boros András                 Leidli Géza

sportiskola vezető              ügyvezető

 

Szombathely, 2020. március 16.

letöltés letolt kicsi

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok