Sportiskola szakosztályai

Bemutatkozik a Sportközpont

A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft.elsősorban a sport valamint a kulturális és társadalmi igények kielégítését szolgálja.  a meglévő technikai és személyi feltételeivel.

 hivatal1

A Sportközpont gondoskodik a Közgyűlés által hozott sporthoz kapcsolódó határozatok végrehajtásá- ról, ellenőrzéséről. Versenyeket, bajnokságokat, táborokat és mozgást népszerűsítő programokat szervez, valamint folyamatosan tartja a kapcsolatot város sport egyesületeivel, szervezetivel és segíti munkájukat. Szakmai javaslatokat készít és bekapcsolódik a sportpályázatok kezelésébe, elkészítésébe. A sportlétesítmények üzemeltetésében kiemelkedő szerepet játszik.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2005. augusztus 1-én alapította a Központot, akkor még mint Szombathelyi Sportszolgáltató Kht. működött. Az Önkormányzat - mint kiemelkedően közhasznú társaságot – város sportéletének fellendítése és kiszolgálása érdekében hozta létre a Sportközpontot. A társaság közhasznú szolgáltatásaiból a tagjain kívül más is részesülhet.

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 580 6506 (8:00 - 16:00)
  •        +36 94 799 410 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok